27 nov Georganiseerde BBQ en kant en klare Barbecue schotels
Nu de Corona maatregelen geleidelijk afnemen is het weer mogelijk om voor meerdere mensen een barbecue (feestje) te organiseren....
Nu de Corona maatregelen geleidelijk afnemen is het weer mogelijk om voor meerdere mensen een barbecue (feestje) te organiseren....
Allemaal kennen we de smaak van gerookte zalm. Nog leuker en lekkerder is om het zelf te maken. Ingrediënten Voor dit recept heeft u de volgende ingrediënten nodig: Bereidingswijze Zelf gerookte zalm Wij hebben de zalm gerookt met pellets gemaakt van oude appelbomen. Dit heeft een heerlijke frisse, wat zoetige smaak. Peper en...
Ingrediënten 400 gram Kippendijen Garnering: 2 el Sesamzaad 2 Bosuitjes Marinade: 5 el Sojasaus 5 el Ketjap Manis 2 el Bruine Basterdsuiker 2 el Honing 2 el Chilisaus 2 el Olijfolie 1 stukje Gemberwortel (duimgroot) 2 teentjes Knoflook ...
Champignons op de BBQ zijn altijd een lekker site gerecht. Meestal worden deze klaar gemaakt met kruidenboter in aluminiumfolie, maar hier hebben we een lekkere variatie hierop....
Een diamanthaas is een smakelijk mals stuk vlees uit de voorvoet van het rund. Het is een langwerpig stuk vlees en weegt meestal tussen de 350 en de 500 gram. Ingrediënten Voor dit recept heeft u de volgende ingrediënten nodig: Aantal personen: Bereidingswijze Voor de Beef Wellington 1000 gr Diamanthaas 250gr per stuk ...
Het kampeerseizoen is aangebroken en dat betekent dat het tijd is om de barbecue weer tevoorschijn te halen. Maar wat als je op de camping niet beschikt over een super de luxe barbecue en beperkte mogelijkheden hebt? Geen zorgen! Met een beetje creativiteit en handige...
Wat is de juiste schrijfwijze: Barbeque of barbecue? Ook al is in de URL van deze website geschreven als BBQ, soms lijkt er wat onduidelijkheid te zijn over de originele en precieze schrijfwijze van het woord barbecue. Ik heb...
Een zomerse barbecue is een geweldige gelegenheid om te genieten van lekker eten en quality time met vrienden en familie. Of je nu een beginnende grillmeester bent of een doorgewinterde barbecue-expert...
INGREDIËNTEN 1 hele zalmfilet met huid, ongeveer 1,2 kg en 1,5-2,5 cm dik, graten verwijderd 1 eetlepel lichtbruine suiker 10 g ongezouten boter 1 theelepel honing 2 eetlepels Dijon-mosterd 1 eetlepel sojasaus 1 eetlepel extra-virgin olijfolie 2 theelepels geschilde, geraspte verse gember...
Eerst algemeen verhaal over het recept, stuk vlees, etc....