Blog

Het BBQ-seizoen staat weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om je grillgerei uit de schuur te halen en klaar te maken voor actie! De eerste tekenen om weer te gaan bbq-en zijn al zichtbaar en met de zon die steeds...

Champagne, een van ’s werelds meest prestigieuze en geliefde mousserende wijnen, heeft een lange en fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de oudheid. Gelegen in de noordelijke regio van Frankrijk, staat Champagne bekend om zijn elegante bubbels...

Ook brood kan je gemakkelijk maken op de BBQ. Erg leuk om met brood te beginnen en als dat klaar is dit lekker op te eten met kruidenboter, terwijl het vlees op de BBQ ligt....

Bavette is vlees van de flank van het rund. In Nederland werd dit deel veelal verwerkt in producten zoals tartaar en hamburger. Afgelopen jaren heeft Bavette in Nederland een enorme opmars gemaakt in populariteit. ...

Bij het bereiden van verschillende producten is het voor een goed resultaat belangrijk dat je weet wat de temperatuur binnen in het product is. Hiervoor gebruik je bij het BBQ-en een kernthermometer....