Recepten

Lamsrack van de BBQ Introductie: Lamsrack is één van de meest elegante en smaakvolle stukken vlees voor op de barbecue. Het bestaat uit een rij ribben van het lam (ook wel 'frenched rack' genoemd wanneer de botjes schoon gesneden zijn) en komt vaak uit Nieuw-Zeeland, Ierland of...

Ook brood kan je gemakkelijk maken op de BBQ. Erg leuk om met brood te beginnen en als dat klaar is dit lekker op te eten met kruidenboter, terwijl het vlees op de BBQ ligt....

Bavette is vlees van de flank van het rund. In Nederland werd dit deel veelal verwerkt in producten zoals tartaar en hamburger. Afgelopen jaren heeft Bavette in Nederland een enorme opmars gemaakt in populariteit. ...

Belangrijk onderdeel van BBQ-en is natuurlijk het kruiden voor het vlees. Er zijn veel kruidenmixen en blends te koop, maar het kan ook erg leuk zijn om zelf te maken. Hieronder 9 basis recepten voor kruidenmixen. En dan hebben we natuurlijk ook nog onze basis rub voor groot aantal BBQ vlees...